Solutia 7

0

6 comments:

mana said...

când găsești soluția mă anunți te rog și pe mine
sau tre de cerut un sfat de la Yuri Gagarin? :)

Sefu' said...

ba nu. de la Ghimpu, el ii trimite comunisti in cosmos :))

Izuma_nkem said...

...căndva demult,cînd încă soarele nu apunea-doar ussr -ul,la momentul cela soarele era ascuns după niște nouri-tirani-aducători-de-grindină.
O stație de combatere a grindinei în Sîngerei ...
Trei inși sprijineau cu masa capurile adormite - fie de oboseală nebună,fie de mirosul emis de o surpriză ,lăsată de un motănaș local,neînregistrat la biroul de pașapoarte din localitate.
Cînd s-au trezit -au fost plăcut indignați de lipsa de respect a motanului fără прапискы.Un val de revoltă în forma unui jact de urină s-a ridicat la capul colaboratorilor stației de combatere.Ca rezultat ,ei au decis să folosească ca instrument de răsplată aparatajul sofisticat ,care se afla la dispoziția lor și să trimită motanul în cosmos.Nemernicii au instalat și au fixat motanul în vîrful unuii proiectil -și au început countdown-ul.La momentul C proiectilul cu unicul său pasager s-a ridicat falnic în cer...
Acesta e bilanțul luptei între fapta neobrăzată a felinei și om.
Autorul proiectului se nimea Magnet,presupun că motanul sacrificat se numea Mîrlic.
Cazul este deja înscris în Istoria Nouă a orașului Săngerei.
Morala:dacă do-don do-reste în cosmos solutiea este,rezultatele sunt bilateral avantajoase - îi facem pe plac omului și ne satisfacem și noi - trimitem un motan,pardon -mîrlan,în cosmos.

Sefu' said...

LOL!!! Ce mai istorie :)))))

Post a Comment